• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учитель гімназії поділився з освітянами України своїм проектом

Учитель гімназії поділився з освітянами України своїм проектом

2015-04-13

Протягом грудня-лютого компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України приймала роботи на щорічний конкурс «Вчитель — новатор», мета якого — опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Даний конкурс є частиною міжнародної програми «Партнерство в навчанні».

Загалом на конкурс зареєструвалось 1 847 учасників, кожен з яких міг подати на конкурс будь-яку кількість власних розробок. До розгляду журі було допущено
1 079 робіт, які відповідали всім вимогам правил та положенню конкурсу.

Участь у даному освітньому змаганні взяв учитель математики Бучацької гімназії Панькевич Роман Романович з власною розробкою гри "Що? Де? Коли?", створеній у інтерпретованій динамічній візуальній мові програмування "Scratch". Метою роботи було показати, що навіть у не пристосованому для серйозного програмування середовищі можна зробити цікавий навчальний продукт.

На жаль, цього року до числа призерів потрапити не вдалося, однак робота педагога була відзначена Сертифікатом учасника та словами подяки за навчальну діяльність та сприяння інноваціям в освіті від організаторів.

/Files/images/Сертифікат.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 455

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.