Свято Вчителя 2015

2015-10-02

Коли настає День учителя,у школах панує атмосфера свята та пожвавлення. Учні вітають своїх улюблених учителів, даруючи їм квіти. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вияв подяки та безмірної поваги до нелегкої, але такої потрібної вчительської праці.

Цього року гімназисти 11 класу вирішили привітати своїх учителів по-особливому. Вони подарували наставникам ранкове вітання, що додало гарного настрою кожному. На сходинках другого поверху вчителів очікував солодкий сюрприз з побажаннями. Для більшості закладів освіти вже традиційним заходом у рамках святкувань стало проведення Дня шкільного самоврядування. Саме у це свято гімназисти старших класів мали змогу спробувати себе у ролі вчителів. У цей день у школі відбувся святковий концерт, під час якого учні одинадцятого класу порадували своїх учителів цікавою програмою, яку було підготовлено силами випускників.

Учитель - це не просто професія, це покликання! Адже педагоги своєю працею, даруючи знання учням, роблять вагомий внесок у розвиток людської особистості, у розвиток нашого суспільства. Їх праця не може залишатися непоміченою і неоціненою.

Вітаємо з Днем учителя! Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а доброта повертається сторицею –успіхами і благополуччям.

Галерея "Свято Вчителя"

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.