Тиждень фізики

2017-12-11

З 11 по 15 грудня 2017 р. в Бучацькій гімназії ім. В. М Гнатюка пройшов тиждень фізики під назвою «ФІЗИКА FEST- 2017» під керівництвом вчителя фізики Дерев’янчук Наталії Юріївни, мета якого підвищити інтерес до вивчення предмету, збагатити кругозір та інтелект учнів додатковими знаннями.

Галерея "Тиждень фізики"

Протягом всього тижня в доступній ігровій формі проводилися заходи з фізики.

Відкриття тижня розпочалося 11 грудня лінійкою, де учениця 3-Б класу Марцінковська Анастасія прочитала вірш «З чого все почалося і чому це відбувається…», а також ознайомила учнів із планом проведення тижня. В цей день було проведено конкурс найкращих учнівських наукових проектів, в якому взяли активну участь учні 3 – 7 класів. Найцікавішим виявився проект учениці 4-А класу Зеленюк Руслани про «Плавання суден».

12 грудня відбувся відбувся КВЕСТ для учнів 3-4 класів «Склади пазл і відгадай явище». Учні повинні були за картою віднайти елементи пазлу, скласти його і відгадати яке фізичне явище на ньому зображене. Найпершими із завданням справилися учні 3-Б класу. А також учні 6 класу підготували і провели по класах ХП на тему «Цікаві факти з фізики…»

13 грудня для учнів 5-6 класів проведено гру-мозаїку «Дерево пізнання», де потрібно було розкласти, отримані напередодні яблучка Ньютона, згідно розташуванні на дереві, відповівши на ряд запитань. Найпершими із завданням справилися учні 5-А класу. А також учням гімназії, у інформативній формі, були представлені найновіші розробки з фізики у 2017 році.

14 грудня з учнями 7-Б класу був проведений турнір юних фізиків (ТЮФ), де мірялися знаннями команди ЕЙНШТЕЙНИКИ з капітаном Пастернаком Олексієм та ТЕОРЕТИКИ, де капітаном був Кваснікевич Віталій. Учні проявили себе у турнірі дуже достойно і показали хороші знання фізики. А переможцем стала команда ЕЙНШТЕЙНИКИ. Двобій пройшов у дуже затишній та веселій атмосфері. Також цього дня було доведено, що фізика не лише точна та серйозна наука, але й весела та лірична. Доказом цього стала лірична добірка «Фізика та лірика»

15 грудня був проведений підсумок тижня фізики, де визначилися найактивніші учасники, які згодом будуть нагороджені солодкими призами. Дякую всім за участь у ФІЗИКА FEST-2017.

Вчитель фізики

Дерев’янчук Наталія Юріївна

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.