Посвята в старшокласники

2013-10-22

Стрімкий і поривчастий вітер змін невтомно крутить колесо шкільної історії. Проносяться калейдоскопом потоки все нових і нових класів. І кожен з них неповторний, особливий, унікальний. Кожен колектив проживає у гімназії своє життя, пише свою історію зі своїми, не схожими на жоден інший клас, переломними і кульмінаційними моментами сюжету.

Для наших п’ятикласників настала одна з найбільш очікуваних подій: посвята у старшокласники. Ритуал посвяти 18 жовтня 2013 року провели Великі Магістри. Вердикт Ради Великих Магістрів такий: 22 гімназисти 5-А класу та 24 гімназисти 5-Б класу гідно пройшли усі випробування, які підготували для них учні 6-А класу (класний керівник Деревʼянчук Інна Зіновіївна) і чесно вибороли звання «Старшокласник». Вітаємо їх!

Дорогі дев’ятикласники! Будьте повноправними господарями цього священного Храму Знань. Нехай славою стелиться ваш подальший шлях у Бучацькій гімназії ім. В.М.Гнатюка. Особливі вітання шлемо класним керівникам Думі Наталії Йосипівні та Шпачук Світлані Вірославівні. Відсьогодні вони - «мами старшокласників»!

/Files/images/рис1.jpg

/Files/images/рис2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 633

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.