Цікава поїздка у зоопарк

2014-10-22

«Школа майбутнього повинна найповніше використовувати для гармонійного розвитку дитини все, що дає природа і що зможе зробити дитина в майбутньому для того, щоб природа служила їй» - ці слова відомого педагога В.О. Сухомлинського є основою екологічного виховання гімназистів.
Любов до природи рідного краю виховується як під час навчально-виховного процесу, так і в позаурочній діяльності. Нещодавно учні 1-А класу Бучацької гімназії ім. В. М. Гнатюка, які є членами туристсько-краєзнавчого гуртка «Юні туристи-краєзнавці» ( керівник гуртка Горбатюк Х.А.), здійснили поїздку у зоопарк села Торське Заліщицького району. Діти мали змогу побачити тих тварин, які живуть у нашій місцевості: диких кабанів, вовків, лисиць, ондатр, різноманітних курей і навіть котів. Із захопленням діти спостерігали за двома ведмедями, які весело гралися один з одним. Цікаво було побачити левів, верблюда, ламу, страусів.
Учні милувалися природою рідного краю, фотографувалися , ділилися враженнями від побаченого. Сподіваюся, що приємні спогади про поїздку у зоопарк залишаться у них надовго.

Горбатюк Х.А., класний керівник 1-А класу, керівник гуртка «Юні туристи-краєзнавці»
Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.