• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Команда Бучацької гімназії — переможець відбіркового етапу інтелектуальної гри «Унікум»

Команда Бучацької гімназії — переможець відбіркового етапу інтелектуальної гри «Унікум»

2015-03-10

5 березня на сайті Всеукраїнського дитячого творчого об‘єднання «КРОКС» відбувся відбірковий етап 14-го Кубка Тернопільської області з українських інтелектуальних ігор "УНІКУМ". Учасникам пропонувалося пройти тест-конкурс "Україна", що складався з 30 запитань історії, географії, культурної та етнографічної спадщини, видатних постатей українського народу. До кожного запитання було запропоновано по 4 варіанти відповіді на нього. За кожну правильну відповідь нараховувався 1 бал. Переможці першого
етапу — 3 кращі команди навчальних закладів району отримували право брати участь у другому етапі — регіональному турнірі.

/Files/images/IMG_2715.JPG

Приємно, що гімназисти не тільки виконали завдання мінімум — пройшли в трійку кращих, але й впевнено виграли свою відбіркову групу. Результат команди Бучацької гімназії ім. В.М.Гнатюка — 26 балів з 30 можливих.

Тепер на команду гімназистів чекає регіональний турнір, який відбудеться 29 березня 2015 року в м.Теребовлі, де їх суперниками будуть команди Теребовлянського, Монастириського та Тернопільського районів. У фінал чемпіонату потраплять 2 кращі команди.

Кiлькiсть переглядiв: 507

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.