• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Черговий успіх Івана Карюка у змаганнях з легкої атлетики

Черговий успіх Івана Карюка у змаганнях з легкої атлетики

2015-02-10

/Files/images/tfBVZ485Odw.jpg

6-7 лютого 2015 року в Сумах боролися за нагороди чемпіонату України юніори 1996-1997 років народження. У складі збірної області виступали 14 спортсменів. Приємним є той факт, що серед них був учень 7(11)-А класу Бучацької гімназії ім. В.М. Гнатюка Іван Карюк, для якого цей старт став уже другим за 7 днів. Цього разу Іванові вдалося штовхнути ядро масою 6 кг на відстань 15 м 90 см, що в підсумковому протоколі перетворилось для нього у четверте місце. І нехай місце не вводить нікого в оману, адже Іван був наймолодшим учасником команди (1998 року народження).

Про два останні старти, підготовку до них та враження Іван розповів спеціально для сайту гімназії: "Підготовка до змагань була хорошою та продуктивною, але були й негативні моменти — за місяць до старту я захворів на бронхіт, але, на щастя, мені вдалося швидко відновитися. Тренер поставив завдання, перш за все, виграти Чемпіонат України серед юнаків 1998 року і молодших. Я зміг виконати це завдання і принести золоту медаль збірній області. Відпочивши кілька днів, я поїхав на чемпіонат України в м.Суми. Тут основним завданням було показати максимально хороший результат, з чим я, сподіваюсь, справився :). Від змагань я отримав багато позитивних емоцій, які стануть рушійною силою для літнього сезону. Наступною моєю метою є відбір на Чемпіонат світу в Колумбію".

Бажаємо Іванові успіхів та сил у досягненні поставленої цілі!!! А для читачів сайту нагадаємо, що Іван Карюк є кандидатом в майстри спорту України.

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.