Золота нагорода Чемпіонату України їде у гімназію

2015-04-30

У Кіровограді на стадіоні "Зірка" відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР. Протягом двох днів, з 28 по 29 квітня, спортсмени 1998 р.н. і молодші визначали, хто на даний момент найсильніший, найшвидший та найвитриваліший.

І як вже зрозуміли постійні читачі нашого сайту, що коли мова заходить про "королеву спорту", то зразу з'являється ім'я юнака, який прославляє не тільки наш навчальний заклад, але і всю область на цілу Україну.

Вихованець Бучацької ДЮСШ та учень гімназії Іван Карюк змагався у своїй коронній дисципліні — штовханні ядра у другий день змагань. Розпочинав атлет свої виступи досить спокійно, не форсуючи подій. Тому показані у першій спробі 17.11 м розглядалися не більше як розминка перед боєм. І бій відбувся! У кожній наступній спробі юнак додавав у результатах і у п'ятій спробі показав один з кращих результатів у кар'єрі — 18.38 м. Говорячи до слова, змагання спортсмен виграв ще у другому підході до 5 кг ядра (17.55 м). Надалі Іван змагався тільки з собою і результатом, що, як бачимо, вдалося.

Вітаємо Івана з черговою золотою нагородою та продовжуємо слідкувати за спортивною історією, яка твориться на наших очах!

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.