Новий особистий рекорд підкорився гімназисту

2015-04-09

/Files/images/Іван2.jpg

8 квітня в Івано-Франківську на стадіоні “Юність” обласної дитячо-юнацької спортивної школи пройшли одноденні змагання на кубок Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області та на кубок міста з легкої атлетики.

До участі в кубку зголосились 11 збірних команд, а також понад 100 учасників. Серед запрошених гостей (учасників з інших областей України) був і представник м. Бучач — учень 7(11)-А класу гімназії та вихованець ДЮСШ (тренер Чуба І.В.) Карюк Іван. Ці змагання були для нього першими у літньому сезоні. Їхав Іван у славне місто Івано-Франківськ вже у ранзі "зимового" чемпіона України, але, як він сам зізнається, не за перемогою.

Основною метою був результат та підготовка до Чемпіонату України, який буде першим відбірним змаганням до Чемпіонату світу. Перед юнаком стояло чітке завдання — штовхнути ядро масою 5 кг на відстань 18 м. Але тут він "трішки" перестарався :)

Після першої спроби змагання можна було і не продовжувати. Адже 18 м 54 см говорили самі за себе — новий особистий рекорд та вагома заявка на майбутні старти!

Вітаємо юнака з цим досягненням та нагадуємо, що саме Івана Карюка визнано одним з кращих учнів гімназії у цьому році.

Кiлькiсть переглядiв: 416

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.