У гімназії встановили сучасний смарт-клас

2015-04-23

23 грудня минулого року міністр освіти і науки України Сергій Квіт та президент компанії Samsung Electronics Україна пан Джей Сул Ю вручили команді гімназії Сертифікат переможців освітнього проекту «Samsung назустріч знанням».

Рівно через чотири місяці смарт-клас було встановлено. Саме 23 квітня 2015 року увійде в історію нашого навчального закладу як день початку її інноваційного розвитку. Сенсорна дошка, 30 планшетів, багатофункціональний пристрій, персональний комп'ютер для вчителя, мережне обладнання та ліцензійні програмні засоби — ось неповний перелік того, що відтепер допомагатиме гімназистам здобувати знання.

Компанія Samsung Electronics Україна зробила неоціненний внесок у освітній процес гімназії. І справа навіть не у вартості техніки чи її кількості, а, в першу чергу, в тому, що уже 8 років поспіль кожна школа в Україні отримує шанс. Шанс поділитися своїми думками у есе та відео стосовно того, яким повинен бути навчальний процес у майбутньому та отримати за це засоби для втілення цих самих думок.

Весь колектив Бучацької гімназії вдячний компанії Samsung за високу оцінку нашого проекту Школи майбутнього та зробить все можливе, щоб смарт-клас став місцем, де учням буде цікаво вчитися та розвиватися.

Сподіваємось приклад нашого навчального закладу з маленького містечка надихне інші школи на участь у подібних конкурсах та покаже, що у житті можливо все! Якщо сильно чогось хотіти та працювати, то рано чи пізно успіх постукає і у ваші двері.

Завтра у гімназії буде проведено навчання для вчителів, де їх познайомлять зі всіма можливостями смарт-класу.

Очікуйте фото класу найближчим часом...

Кiлькiсть переглядiв: 395

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.