Флеш моб "Дух, що тіло рве до бою"

2015-09-24

23 роки незалежна Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90 – ті українцям вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу у 2014 році: майже кожну родину, так чи інакше, обпалило полум’я військових дій на сході країни, під час яких загинули і далі гинуть найкращі українці, цвіт нації.

З метою вшанування пам’яті мужніх воїнів, українських військових та добровольців, які боролися з терористичними збройними угрупуваннями самопроголошеної ДНР за встановлення контролю над об’єктом стратегічного значення – Донецьким міжнародним аеропортом ім. Сергія Прокоф’єва 23 вересня 2015 року у гімназії відбувся флеш моб «Дух, що тіло рве до бою».

Його учасники сторінка за сторінкою відтворили історію про оборону терміналів аеропорту, яка тривала 242 дні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв-«кіборгів», життя яких обірвалось в руїнах Донецького аеропорту: добровольців, українських військових 3-го окремого полку спеціального призначення (Кіровоград), 93-ї механізованої бригади (Дніпропетровська область), 79-тої аеромобільної бригади (Миколаїв), 17-тої окремої танкової бригади (Кривий Ріг,) бійців Правого сектору.

Галерея "Флеш моб 2015"

Кiлькiсть переглядiв: 383

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.